Οικονομική διείσδυση της Τουρκίας στον Ήφαιστο Ροδόπης

Η Τουρκία στη ροδόπηΦαίνεται ότι η αδιαφορία των πολιτικών μας για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού άνοιξαν την όρεξη του ξένου τοποτηρητή που με παρεμβάσεις προσπαθεί να προσεταιριστεί τους κατοίκους τέτοιων οικισμών. Μέχρι στιγμής η προσπάθεια  δεν φέρνει αποτελέσματα γιατί οι άνθρωποι που χρησιμοποιούνται είναι χαμηλής ηθικής στάθμης και τα όσα πλεονεκτήματα τα κρατούν για τον εαυτό τους.

Παρατηρήθηκε ότι με χρήματα του ξένου παράγοντα  κατασκευάστηκε βιβλιοθήκη στον Ήφαιστο αλλά ο άνθρωπος του ξένου παράγοντα βρήκε την ευκαιρία να τη χρησιμοποιήσει   για σπίτι του. Εδώ και αρκετό καιρό κάποιοι παράγοντες της μειονότητας με εντολή άνωθεν προγραμματίζουν εκδρομές αλλά τα αποτελέσματα είναι πενιχρά γιατί οι κάτοικοι του Ηφαίστου δεν ανταποκρίνονται σε παρόμοιες κινήσεις επειδή γνωρίζουν από πού εκπορεύονται αυτές.

Φυσικά η προσπάθεια συνεχίζεται και έτσι άρχισε ένας αγώνας φιλικής κατά τα άλλα προσέγγισης ανθρώπων που ηγούνται με αξιοπρεπή τρόπο και αγωνίζονται για τα προβλήματα των κατοίκων. Μήπως θα πρέπει η Πολιτεία να ενδιαφερθεί με μεγαλύτερη ένταση στην επίλυση των προβλημάτων του Ηφαίστου;

Πηγή:fonirodopis.gr/press/?p=57230

This entry was posted in ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s