Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Μητροπολίτη Σιατίστης, για να τον συγχαρούν για τι άλλο για την στάση του απέναντι στο «ρατσισμό και την ξενοφοβία».

Συνάντηση Σύριζα με μητροπολίτη ΣιατίστηςΑντιπροσωπεία του εθνοπροδοτικού κόμματος, συναντήθηκε με τον αριστερό ιεράρχη που ενώ έπρεπε να έχει βγεί στους δρόμους να στηρίξει τους Έλληνες που εξαθλιώνονται από κόμματα τύπου Σύριζα, τον καίει πάρα πολύ το θέμα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας στην Ελλάδα και τα βράδια ο εν λόγω κύριος που ντροπιάζει την ιερωσύνη δεν μπορεί να κοιμηθεί έχει ανησυχίες διότι υπάρχει «ρατσισμός» στην Ελλάδα και σύμφωνα με τις άθλιες απόψεις του «επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει».  Κάτι τέτοιοι έχουν οδηγήσει τον Ελληνικό λαό να αποστρέφεται την Εκκλησία, διότι δεν βλέπει καμία διαφορά να έχουν από τα αποπαίδια των Αγάδων, τους πολιτικούς, όντας και αυτοί όμοιοι τους. Διαβάσουμε την είδηση από το Amen.gr:

 

«Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο είχε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τους Γιάννη Αμανατίδη, Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης και Υπεύθυνο της Κ.Ο. για τα Θρησκεύματα, Στάθη Λιανό Λιάντη, Επιστημονικό Σύμβουλο στον τομέα των Θρησκευμάτων, και Φώτη Κοντό, Εκπαιδευτικό.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπείο της Σιάτιστας το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Ιουλίου. Ο Μητροπολίτης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για θέματα της περιοχής του, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και σε προβληματισμούς και σκέψεις του για καταστάσεις, που αφορούν ολόκληρη την Εκκλησία της Ελλάδος. Από πλευράς τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασαν στον Μητροπολίτη Σιατίστης τις πρωτοβουλίες του κόμματος σε όλο το φάσμα των θρησκευτικών και κοινωνικών θεμάτων, όπως το τελευταίο ζήτημα με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, και αναφέρθηκαν στην θετική συμβολή του Μητροπολίτη στην καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.»

Προσέχτε την λεπτομέρεια ο Σύριζα έχει υπεύθυνους βουλευτές όχι για την Ορθοδοξία αλλά «για τα θρησκεύματα», το πιάσατε, η πίστη των Ελλήνων είναι ένα ακόμα θρήσκευμα μέσα στα υπόλοιπα.

Advertisements
This entry was posted in ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s