Ο ΔΟΛ καλεί τις Femen εναντίον της Χρυσής Αυγής

femendol__articleΟι Femen είναι απότοκο της σύγχρονη εποχής. Στα πλαίσια του «O tempora o mores» οι εν λόγω «ακτιβίστριες» κυκλοφορούν σε όλη την Ευρώπη ασχημονώντας εναντίον των παραδόσεων, των ηθών, των εθίμων, των ιερών και οσίων των Λαών. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται για μια κακόγουστη, γυμνόστηθη οπερέτα αριστερισμού και μισαλλοδοξίας.

Το εν λόγω «κίνημα» που αποτελείται από ελάχιστα διαταραγμένα άτομα υπερπροβάλλεται από τα ΜΜΕ σε αντίθεση με τις πολυπληθείς διαμαρτυρίες των ατόμων που διαφωνούν με τις απολυταρχικές, μισαλλόδοξες και φασιστικές ιδέες και πρακτικές τους. Οι «ακτιβιστικές» ενέργειες τους στηρίζονται στο θράσος και την προστασία των αργυρώνητων ΜΜΕ, αφού ασχημονούν εναντίον του οποιουδήποτε έχοντας σίγουρο ότι δεν θα λάβουν απάντηση, ενώ άμα λάβουν απάντηση, θα αναλάβουν την προπαγάνδα τα ΜΜΕ.

Θυμίζουμε ενδεικτικά την επίθεση στον καθολικό αρχιεπίσκοπο του Βελγίου, τον οποίο περιέλουσαν με νερό, προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεση τους στις δηλώσεις του. Σε πολλές περιπτώσεις έχουν δηλώσει τα παγκοσμιοποιητικά τους πιστεύω μέσα σε εκκλησίες, εναντίον πιστών και ιερέων, ενώ περιέργως οι ενέργειες τους συνάδουν πάντα με την αμερικανοσιωνιστική εξωτερική πολιτική.

Χθες πραγματοποιήθηκε μία ανάλογη «δράση» από μερικές τέτοιες στην Γαλλία. Ενάντια στο φρόνημα του Γαλλικού Λαού μια χούφτα γραφικές, με συνοδεία καναλιών και εγκάθετων δημοσιογράφων προσπάθησαν να δημιουργήσουν ζήτημα σε συνέντευξη τύπου της Λεπέν. Σήμερα η εφημερίδα του ΔΟΛ, «Τα Νέα», καλεί να γίνουν τέτοιες ασχήμιες και στην Ελλάδα, γράφοντας: «Λόγω τόλμης και φαντασίας στη διαμαρτυρία ας θεωρήσουν τον εαυτό τους ευπρόσδεκτο και στην Ελλάδα. Δεν μπορεί παρά να έχουν ακούσει για ένα μόρφωμα ονόματι Χρυσή Αυγή».

Δυστυχώς για τον ΔΟΛ και ευτυχώς για την Ελλάδα, η χώρα μας δεν διαθέτει γυναίκες τέτοιας ηθικής υποστάθμης, όπως οι Femen. Ας τις κάνει εισαγωγή αν θέλει ο Ψυχάρης και ο κάθε εγκάθετος του ΔΟΛ. Θα έχει αξία, όμως, να δούμε πως θα χρησιμοποιήσουν την φαντασία τους οι εισαγόμενες «ακτιβίστριες» του ΔΟΛ, όταν και άμα διαδηλώσουν εναντίον της Χρυσής Αυγής και όχι εναντίον όλων αυτών που είναι υπεύθυνοι για χιλιάδες αυτοκτονιών και εκατομμύρια απελπισμένων. Η Νέα Τάξη τέχνας κατεργάζεται, όμως δυστυχώς για αυτούς η Ελλάδα είναι προ πολλού χαμένη υπόθεση, για αυτούς, όπως συντόμως χαμένη υπόθεση θα είναι και ολόκληρη η Ευρώπη.

Γιατί άραγε δεν πάνε οι Femen να διαδηλώσουν στην Σαουδική Αραβία για τα δικαιώματα των γυναικών ή στο Ισραήλ για τα δικαιώματα των Παλαιστινίων; Ρητορική η ερώτηση…

www.xryshaygh.com

Advertisements
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s