Η ρωσική οικονομία αποσυνδέεται από το δολάριο, με καταστροφικές συνέπειες για τους Αμερικανοσιωνιστές.

Αποσυνδέεται το ρούβλι από το δολάριοΗ Ρωσία προγραμματίζει εντός των επομένων εβδομάδων να προχωρήσει στην αποσύνδεση των συναλλαγών του εξωτερικού της εμπορίου από το δολάριο. Επίσης πολύ σύντομα θα ανακοινώσει ότι οι συναλλαγές για τους ρωσικούς υδρογονάνθρακες θα πραγματοποιούνται σε ρούβλια και σε νομίσματα των εμπορικών της εταίρων και όχι σε δολάρια, όπως συμβαίνει ως σήμερα.
Οι συναλλαγές από το εμπόριο των υδρογονανθράκων της Ρωσίας, κυρίως του φυσικού αερίου, ανέρχονται σε 1 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Πολλές άλλες χώρες και ιδιαίτερα οι λεγόμενες BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότιος Αφρική) θα ακολουθήσουν σύντομα αυτό το παράδειγμα και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Ρωσία, εγκαταλείποντας το λεγόμενο «πετροδολάριο» ως εμπορική μονάδα συναλλαγών για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Το αποτέλεσμα θα είναι μια σημαντικότατη απώλεια για το νόμισμα των ΗΠΑ, αφού οι ετήσιες συναλλαγές για τα προϊόντα υδρογονανθράκων ανέρχονται ετησίως σε δεκάδες τρισεκατομμύρια δολάρια.
Ένα δεύτερο χτύπημα για την οικονομία των ΗΠΑ θα είναι ο σχεδιασμός της Κίνας να ανοίξει εκ νέου την παλαιά εμπορική διαδρομή που συνδέει Γερμανία, Ρωσία και Κίνα με σκοπό την ανάπτυξη νέων αγορών κατά μήκος αυτής της διαδρομής, ειδικά στην περιοχή της Κεντρικής Ασίας όπου ως γνωστό οι ΗΠΑ και οι Αμερικανοσιωνιστές προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν την γεωστρατηγική τους ηγεμονία. Το νέο αυτό έργο σύνδεσης Γερμανίας (ουσιαστικά Κεντρικής Ευρώπης)-Ρωσίας- Κίνας θα φέρει οικονομική και πολιτική σταθερότητα στην περιοχή μέσα από την δημιουργία περιοχών στρατηγικής ανάπτυξης και ταυτόχρονα θα αποκρούσει την οικονομική διείσδυση των ΗΠΑ και ΕΕ, οι δε επιπτώσεις συνολικά για την οικονομική ανάπτυξη της Ευρασίας θα είναι εξαιρετικές.
Η αποσύνδεση της ρωσικής οικονομίας από το δολάριο και ο νέος «δρόμος του μεταξιού» μεταξύ Κεντρικής Ευρώπης και Κίνας πέραν της ασφάλειας και σταθερότητας που θα επιφέρει στην Ευρασία θα είναι και μια «θανατηφόρα» απώλεια για την οικονομία των ΗΠΑ. Από την άλλη πλευρά οι BRICS ετοιμάζονται να εισάγουν στην διεθνή αγορά ένα νέο αποθεματικό νόμισμα που η αξία του θα εξαρτάται από το «καλάθι» των νομισμάτων των χωρών Βραζιλίας, Ρωσίας, Ινδίας, Κίνας και Νοτίου Αφρικής και το οποίο θα αντικαταστήσει το δολάριο ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα.
Το νέο νόμισμα θα επιφέρει συγκλονιστικές αλλαγές στο διεθνές σύστημα πληρωμών και θα σπάσει την ηγεμονία και το μονοπώλιο της ιδιωτικής ιδιοκτησίας του νομίσματος από τις σιωνιστικές τράπεζες Fed των ΗΠΑ και την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών BIS της Ελβετίας (Federal Reserve Bank, Bank for International Settlements), τράπεζες που ιδρύθηκαν από τους σιωνιστές για να ελέγχουν το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα και που αποτελούν την επιτομή της σιωνιστικής προσπάθειας για παγκόσμια κυριαρχία.
Περιέργως τα σιωνιστικά ΜΜΕ έχουν παντελώς αγνοήσει τα ανωτέρω αναφερθέντα, διακατεχόμενα από αλαζονεία και προφανώς ψευδαίσθηση, φροντίζοντας πάντα να αποπροσανατολίζουν και να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη ώστε να δύνανται να την ποδηγετούν και να την κατευθύνουν προς την δουλοπρέπεια και την αδιαφορία.
Αυτές οι προαναφερθείσες ριζικές διεθνείς οικονομικές αλλαγές που προετοιμάζονται από την Ρωσία και τους εταίρους της θα γονατίσουν κυριολεκτικά το αμερικανοσιωνιστικό σύστημα παγκόσμιας ηγεμονίας και θα βοηθήσουν στην αναγέννηση της κυριαρχίας των εθνικών κρατών και του λαϊκού εθνικισμού.
Γ. Λιναρδής

Xryshaygh.com

This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s