Στα ίχνη των προδοτών της Ελλάδος βαδίζει η κυβέρνηση της Κύπρου.

Η Κύπρος ξεπουλιέται στο ΚατάρΤην επιθυμία να αγοράσουν διάφορους ημικρατικούς οργανισμούς στην Κύπρο εξέφρασε η κυβέρνηση του Κατάρ. Το βάρος ρίχθηκε κυρίως στην ΑΗΚ η οποία ενδιαφέρει πάρα πολύ τους Καταριανούς. Μάλιστα με την επίσκεψη του ΠτΔ Νίκου Ανα(ν)στασιάδη φαίνεται ότι το ενδεχόμενο αυτό παίρνει σάρκα και οστά.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα φθάσει στην Κύπρο αντιπροσωπεία του ταμείου του εμιράτου για τον συγκεκριμένο σκοπό. Η κυβέρνηση του Κατάρ ενδιαφέρεται και για επενδύσεις σε γη αλλά και σε άλλους οργανισμούς. Δυστυχώς οι πιο κερδοφόροι οργανισμοί οι οποίοι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα θέματα ασφαλείας θα υπάγονται στους ξένους.

Η πολιτική Νίκου ΑναNστασιάδη και των εκάστοτε κυβερνήσεων, κατάφεραν να διαλύσουν ολόκληρο το οικονομικό σύστημα με αποτέλεσμα η πατρίδα μας να γίνεται υποχείριο των ξένων. Πέρα από τους τοκογλύφους, τώρα και οι ξένοι κεφαλαιοκράτες θα αγοράζουν ό,τι έχει απομείνει από μια Κύπρο κατεχόμενη από Τούρκους, Άγγλους και διεθνείς τοκογλύφους. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο και η αφύπνισή του θα σημάνει το τέλος για όλους όσους μας ξεπουλούν.

Πηγή:http://elamcy.com

This entry was posted in ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s