Ποτέ δεν χάνονται αυτοί, Η Ντόρα πρόεδρος Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης,

Ντόρα ΜπακογιάννηΕίναι δικτυωμένοι παντού βρίσκουν πάντα μιά καρέκλα για να συνεχίζουν το παρασιτικό και καταστροφικό έργο τους. Ο Γιωργάκης Πρόεδρος της Διεθνούς των Σοσιαληστών, η Ντόρα τώρα αφού απέτυχε στην Ελληνική πολιτική σκηνή εξελέγη Πρόεδρος στην  Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης, για να προσφέρει και από αυτή τη θέση τις «πολύτιμες υπηρεσίες της», αυτοί τρώνε με παχυλούς μισθούς και ο λαός που κυβέρνησαν για χρόνια, πένεται καθώς τον οδήγησαν στην εξαθλίωση.

Διαβάσουμε από το ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης, εξελέγη ομόφωνα η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά από πρόταση του ΕΛΚ.

Το Σώμα που εξέλεξε τη βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, αριθμεί 180 τακτικά και αναπληρωματικά μέλη από όλες τις χώρες και από όλα τα ευρωπαϊκά κόμματα.

Η Επιτροπή Πολιτικών Υποθέσεων είναι η σημαντικότερη επιτροπή του Συμβουλίου, καθώς ασχολείται με όλα τα πολιτικά ζητήματα, τα διμερή θέματα και γενικότερα με τα ζητήματα Δημοκρατίας στα κράτη-μέλη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, που είναι η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται σε αυτήν τη θέση, μετά την εκλογή της ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Το ευρωπαϊκό σχέδιο έχει ατονίσει. Μας λείπει το τιμόνι και η κατεύθυνση με αποτέλεσμα να δημιουργείται και ένα χάσμα Βορρά- Νότου. Η επιτροπή μας θα διευρύνει τον ρόλο της και θα δώσει τη δυνατότητα η φωνή του Συμβουλίου της Ευρώπης να ακουστεί προς κάθε κατεύθυνση».»

This entry was posted in ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s