ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ; Η ΚΡΙΣΗ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ, Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ Ή ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Χρυσή ΑυγήΤι μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ξένων δημοσιογράφων, όταν παίρνουν συνεντεύξεις από Έλληνες «αξιωματούχους»; Ας δούμε τι αναφέρει σχετικά το καθεστωτικό «Βήμα»: 
«Ξέρετε ποια ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν τρεις υπουργοί προς 70 και πλέον ξένους δημοσιογράφους; Ούτε το χρέος, ούτε η ανάκαμψη, ούτε το ευρώ. Τα κυρίαρχα θέματα ήταν δύο: η Χρυσή Αυγή (αν θα βγει ή όχι  εκτός νόμου) και ο Χρ. Ξηρός (αν θα συλληφθεί και πάλι). Τη συνέντευξη έδωσαν στο Ζάππειο οι υπουργοί κκ. Ν. Δένδιας, Χαρ. Αθανασίου (ο οποίος καθόταν δίπλα στον κ. Δένδια και είχαν μάλιστα και εγκάρδια συνομιλία) και ο κ. Μιλτ. Βαρβιτσιώτης. Το ενδιαφέρον είναι ότι οι ευρωπαίοι δημοσιογράφοι ρωτούσαν επιμόνως τι θα γίνει με τη Χρυσή Αυγή, ενώ οι Αμερικανοί (και κυρίως ο συντάκτης των «NY Times») επέμεναν για τον Ξηρό και την εγχώρια τρομοκρατία. Πάντως ειδήσεις δεν βγήκαν, αφού οι υπουργοί μίλησαν προσεκτικά, λέγοντας ότι η Δικαιοσύνη και η Αστυνομία πράττουν το καθήκον τους».

Οι λόγοι του παγκοσμίου ενδιαφέροντος για τις εξελίξεις σχετικά με την Χρυσή Αυγή; Προφανείς: τα τελευταία χρόνια δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί τέτοιο πολιτικό φαινόμενο διεθνώς! Συμπέρασμα; Γράφουμε Ιστορία!

Πηγή:http://ethnikismos.net

This entry was posted in 1821 and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s