Οι Ιταλοί εθνικιστές τίμησαν τους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Ιταλοί ΕθνικιστέςΣτις 7 Ιανουαρίου οι Ιταλοί Εθνικιστές της casapound διοργάνωσαν για ακόμη μια φορά την εκδήλωση μνήμης για τους δολοφονημένους Συναγωνιστές από τους αριστερούς τρομοκράτες και το σύστημα. Δυστυχώς φέτος στην ήδη μακριά λίστα του θανάτου προστέθηκαν 2 ακόμη, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης. …

Έτσι στην φετινή τελετή η Ελληνική Σημαία δέσποζε δίπλα στην είσοδο των ιστορικών γραφείων όπου και έπεσαν από σφαίρες αριστερών δύο συναγωνιστές στις 7-1-1978 και ο τρίτος μετά από λίγη ώρα από σφαίρα αστυνομικού. Οι συναγωνιστές της casapound διοργανώνουν την συγκεκριμένη μέρα το προσκλητήριο των νεκρών για όλους τους συναγωνιστές που έχουν σκοτωθεί.

Η σιωπηλή πορεία με απόλυτη ηρεμία και πειθαρχία έφτασε έξω από το συγκεκριμένο σημείο όπου με πολύ σεβασμό παρατάχθηκαν και περίμεναν το προσκλητήριο. Ο επικεφαλής φώναξε τρεις φορές: «ΓΙΑ  ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» και από 1000 περίπου άτομα ακούστηκε το τρομερό PRΕSENTE (Παρόντες).

Τεράστια ήταν η συγκίνηση του Έλληνα συναγωνιστή που κρατούσε την σημαία και που οι Ιταλοί μετά το πέρας της λιτής εκδήλωσης περνούσαν να χαιρετήσουν και να φιλήσουν την Σημαία ως ένδειξη πένθους και σεβασμού.

Πηγή: mikromeseos.blogspot.gr
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s